Privacybeleid

Privacy policy

Deze rubriek beschrijft de gedragslijn van Butcher’s Store wanneer zij persoonsgegevens verwerkt. Zij past deze handelwijze zowel toe op geïnformatiseerde als manuele gegevensverwerkingen.

Verwerking van de persoonsgegevens van bezoekers en gebruikers

De zetel van Butcher’s Store bevindt zich in de Boomgaardstraat 1 bus 3 te 2018 Antwerpen.

Butcher’s Store maakt enkel gebruik van cookies met een laag risico voor de betrokken netgebruiker waarvoor volgens de Wet elektronische communicatie van 13 juni 2005 (WEC) geen toestemming van de netgebruiker vereist is . Meer gedetailleerde informatie over het soort cookies vindt u hieronder.

Persoonsgegevens die de gebruiker mededeelt bij de het invullen van het contactformulier verwerkt Butcher’s Store slechts om aan de vraag van de gebruiker te kunnen voldoen. De persoonsgegevens van de gebruikers worden enkel gebruikt voor commerciële doeleinden indien de betrokkene dit expliciet heeft aangeduid.

Persoonsgegevens worden enkel doorgegeven aan het personeel dat de verzoeken behandelt.

Als de gebruiker bepaalde, onontbeerlijke gegevens weigert mee te delen, dan kan het gebeuren dat Butcher’s Store het verzoek niet kan afhandelen.

Elke persoon wiens gegevens worden verwerkt, kan zijn persoonlijke gegevens inkijken, ze laten verbeteren of, indien hij daar goede redenen voor heeft, ze laten verwijderen. Hij stuurt hiertoe een mail met zijn naam en e-mailadres naar: info(at)thebutchersstore.com.

Gebruik van cookies

Zoals vereist door artikel 129, 1° van de Wet elektronische communicatie van 13 juni 2005 wil Butcher’s Store de bezoekers van haar websites informeren over het gebruik van cookies.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van de computer van websitebezoekers worden gezet. Ze bevatten informatie zoals bijvoorbeeld de taalvoorkeur van de surfer , zodat hij die informatie niet opnieuw moet ingeven bij een volgend bezoek aan dezelfde website.

Sommige cookies zorgen ervoor dat een website grafisch netjes verschijnt, andere dat een websiteapplicatie correct werkt. Als u niet wilt dat een website cookies op uw computer plaatst, kunt u uw browser zo instellen.

Hoe zet u cookies uit?

Als u cookies wenst te blokkeren, kunt u dat voor de door u gebruikte browser doen. Lees hier hoe u cookies kan verwijderen.

Hou er wanneer u cookies uitschakelt wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen misschien niet mooi zullen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zult kunnen gebruiken. Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van alle soorten cookies die Butcher’s Store op zijn website gebruikt.

Cookienaam Type Functie Bewaar-termijn
__cfduid Functioneel Cookie geplaats door Cloudflare bij ionicframework.com om gebruikers te kunnen markeren als veilige gebruikers. Meer info: https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200170156-What-does-the-CloudFlare-cfduid-cookie-do- 1 jaar
hustle_module_show_count-embedded-13
hustle_module_show_count-popup-1
Functioneel Deze cookie zorgt er voor dat popup meldingen kunnen getoond worden. 1 maand
10 dagen
_ga
_gid
_gat
Analytisch Google gebruikt de _ga en _gid cookie om de gebruikers te kunnen onderscheiden.
De _gat cookie wordt gebruikt om het aantal request per gebruiker te kunnen weergeven
2 jaar
24 uur
1 minuut
pll_language Functioneel Deze cookie wordt geplaatst door Polylang om de door de gebruiker gekozen taal te kunnen onthouden voor een volgend bezoek. 1 jaar
wpsp_cookie doel onbekend 10 dagen

Links naar andere sites

Deze website bevat links naar sites. Butcher’s Store kan niet garanderen dat deze websites een privacybeleid naleven overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. We raden gebruikers dus aan dit zelf na te gaan door de privacyclausules te raadplegen die op iedere website moeten voorkomen.

Cookiebeleid

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die bij het bezoeken van websites op je computer kunnen worden bewaard. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen, zoals bijvoorbeeld je taalvoorkeur voor een website. Wanneer je de website later opnieuw bezoekt, wordt deze cookie opnieuw verstuurd naar de website. Op die manier herkent de website jouw browser en kan bijvoorbeeld je taalvoorkeur worden onthouden.

Cookies hebben meestal ook een vervaltermijn. Sommige cookies worden bijvoorbeeld automatisch verwijderd wanneer je je browser afsluit (de zogenaamde session cookie), terwijl andere langere tijd op je computer blijven staan, soms zelfs tot je ze handmatig verwijdert (de zogenaamde persistent cookie).

Waarom gebruiken we cookies?

Butcher’s Store, de beheerder van deze website, gebruikt op thebutchersstore.com twee soorten cookies:

  1. cookies voor functionele doeleinden.
  2. cookies voor analytische doeleinden.

Butcher’s Store gebruikt WordPress om de inhoud van onze website up-to-date te houden. Bij deze software worden enkele functionele cookies gebruikt.

Butcher’s Store gebruikt daarnaast ook Google Analytics voor analytische doeleinden. Deze analysetool plaatst cookies die we gebruiken om websitebezoeken (trafiek) te meten. Zo weten we onder meer hoeveel keer een bepaalde pagina wordt gelezen. Deze informatie gebruiken we enkel om de inhoud van onze website te verbeteren of als insteek voor een nieuwe campagne rond een bepaald onderwerp waar veel interesse voor is.

Deze analysetool is niet op onze eigen servers geïnstalleerd. Het gaat hier dus om third party cookies. Dit wil zeggen dat wij de geen controle hebben over de informatie die verzameld wordt via deze cookies. Er worden gegevens naar een derde partij gestuurd (Google). Bijgevolg kunnen we niet garanderen dat deze informatie niet voor andere doeleinden zal gebruikt worden. Voor het gebruik van deze third party cookies voor analysedoeleinden wordt voorafgaandelijk jouw toestemming gevraagd. Je kan dus weigeren dat deze cookies op jouw toestel worden geplaatst.

Welke cookies worden gebruikt op www.thebutchersstore.com?

Hieronder vind je een lijst van de cookies die wij gebruiken, en waarvoor ze dienen.

Cookienaam Type Functie Bewaar-termijn
__cfduid Functioneel Cookie geplaats door Cloudflare bij ionicframework.com om gebruikers te kunnen markeren als veilige gebruikers. Meer info: https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200170156-What-does-the-CloudFlare-cfduid-cookie-do- 1 jaar
hustle_module_show_count-embedded-13
hustle_module_show_count-popup-1
Functioneel Deze cookie zorgt er voor dat popup meldingen kunnen getoond worden. 1 maand
10 dagen
_ga
_gid
_gat
Analytisch Google gebruikt de _ga en _gid cookie om de gebruikers te kunnen onderscheiden.
De _gat cookie wordt gebruikt om het aantal request per gebruiker te kunnen weergeven
2 jaar
24 uur
1 minuut
pll_language Functioneel Deze cookie wordt geplaatst door Polylang om de door de gebruiker gekozen taal te kunnen onthouden voor een volgend bezoek. 1 jaar
wpsp_cookie doel onbekend 10 dagen

Hoe zie ik welke cookies op mijn toestel geplaatst zijn en hoe verwijder ik deze?

Als je wil weten welke cookies op jouw toestel zijn geplaatst of als je deze ook wenst te verwijderen, dan kan je hiervoor een instelling in je browser gebruiken. Via de links hieronder vind je meer uitleg over hoe je dit moet doen. Lees hier hoe u cookies kan verwijderen.

contact

BOOMGAARDSTRAAT 1/3 - ANTWERPEN
03 455 39 44 - INFO@THEBUTCHERSSTORE.COM
DI-ZA: 9.00U-18.00U - ZO: 9.00U-13.00U - MA GESLOTEN

Map